Betaalmethodes Sunox

Bij Sunox kun je betalen met diverse betaalmethodes, onderaan een lijst welke allemaal beschikbaar zijn.
Uiteraard zonder transactiekosten, want deze kosten betalen wij voor u.


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Sunox.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.

AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor Sunox.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.


Let op: Je betaalt geen transactiekosten voor gebruik van AfterPay, je betaalt dus alleen de kosten voor het product. Wij hebben gekozen om deze kosten zelf voor de klant te betalen.Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met Paypal is niet alleen veilig maar ook sneller, zowel voor het betalen als ontvangen.Ook kun je er voor kiezen om via een bank overschrijving je aankoop te betalen. Instructies en bankgegevens krijg je automatisch toegestuurd zodra de bestelling is geplaatst. Houdt er echter wel rekening mee dat het aantal werkdagen kan duren tot de betaling bij ons binnen is en je bestelling verzonden wordt.

Een SOFORT Banking transactie is een directe overschrijving net zoals bijvoorbeeld iDeal, waarbij de klant gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het internetbankieren. Het betalingsproces bij een transactie via SOFORT Banking vindt real-time plaats, waardoor Sunox.nl snel een bevestiging van de betaling ontvangt en de online bestelling kan verzenden.

Bancontact is de meest bekende betaalmethode in België. Gebruikers hebben dan een fysieke betaalkaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is daarnaast geschikt voor zowel online als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn natuurlijk aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk, net zoals bijvoorbeeld iDeal in Nederland. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.